انواع چنگ در انگشتر
انواع چنگ در انگشتر مقاله ای است که توسط رکاب فارسی برای آشنایی بیش تر با چنگ ها و مدل های متفاوت آن در انگشتر ها ترجمه و ثبت گردید. در این مقاله ما قصد نداریم خیلی تخصصی روی مبحث چنگ ها در انواع رکاب های زنانه و مردانه صحبت کنیم اما هدف ما آشنایی با چنگ ها و وظیفه مهم چنگ ها در نگهداری و محافظت از سنگ شما روی انگشتر است. رکاب فارسی یک فروشگاه اینترنتی برای خرید انواع رکاب های زنانه و مردانه با جنس های مختلف از قبیل نقره و برنج است. خواندن این مقاله حدودا 3 تا 5 دقیقه زمانبر است. این مقاله به شما کمک خواهد کرد که بهترین پایه رکاب را از فروشگاه رکاب فارسی تهیه کنید.
انواع چنگ در انگشتر، چهارچنگ
چهار چنگ برای تنظیم سنگ بر روی رکاب یکی از محبوب ترین ها در جواهرسازی است. این نوع چنگ به نور اجازه خواهد داد تا در حداکثرترین حالت به سنگ شما برخورد کند. هر چه نور بیش تر باشد درخشش سنگ شما افزایش خواهد یافت. شاخک ها و یا چنگهایی که اطراف سنگ مرکزی هستند با خم شدن به سمت قسمت داخلی سنگ را نگهداری و محافظت می کنند. خم شدن هر یک چنگ ها باید به طور مساوی انجام شود تا بهترین کیفیت گوهرنشانی را داشته باشیم. در رکابهای چهار چنگ، هر چنگ می تواند نسبت به چنگ دیگر در یک فاصله مشخص و اشکال متفاوتی از جمله دایره، مربع، بیضی و غیره را شکل دهد. به تصاویر زیر توجه کنید.
شش شاخک یا شش چنگ
یک مدل دیگر از رکاب های موجود در بازار است که دارای 6 عدد شاخک و یا چنگ هست که دور تا دور سنگ را فراگرفته است. در این محل محافظت بیش تری از سنگ انجام می شود. به عکس زیر و به قسمت دور سنگ دقت کنید. دارای 6 عدد شاخه است.
مدل دیگر چندین شاخه است که در ایران بخصوص برای انگشتر مردانه بسیار محبوب است. باتوجه به نیاز سازنده تعداد مشخصی چنگ و شاخک سنگ را در محل خود نگهداری و محافظت می کنند. عملکرد چنگ ها دقیقا مشابه چنگ های قبلی است و برای سوار کردن سنگ بر روی این نوع رکاب ها نیز خم کردن منظم هر یک از چنگ ها بسیار مهم است.در فروشگاه رکاب فارسی مدل های زیادی از 16 چنگ، 22 چنگ و غیره وجود دارد. هرچه تعداد چنگ بویژه در مدل مردانه بیش تر باشد سنگ شما از امنیت بیش تری برخوردار است. این نوع رکاب ها بویژه در مدل مردانه در ایران بسیار طرفدار دارد.
قاب کامل
بعضی از انگشتر ها دارای قاب کامل هستند. یک دیوار از جنس نقره، برنج و یا سایر متریال دور تا دور محل قرارگیری نگین وجود دارد تا به بهترین شکل از نگین و گوهر شما محافظت کند. این نوع چنگ حداکثرترین حالت برای محافظت از سنگ شناخته می شود. این سبک از چنگ میتواند هرگونه سنگی را تحت پوشش قرار دهد. توجه داشته باشید که سنگ های این نوع رکاب ها عموما داخل گودی قرار می گیرند.
چنگ نیمه قاب
انگشترهای زنانه و مردانه بسیاری وجود دارند که از نیمه قاب ها برای نگهداری از سنگ و گوهر استفاده می کنند. نیمه قاب ها همان گونه که از نامش مشخص است نیمی از خصوصیات قاب کامل را دارد. مزیتی که نیمه قاب ها نسبت به قاب کامل دارند ضمن محافظت از سنگ اجازه عبور نور از حداقل دو سمت را به سنگ شما خواهند داد.
فلاش ست
زمانیکه که سعی کنیم سنگ را زیر نوار یا کانالی نگهداری کنیم به آن فلاش ست می گوییم. این روش از مخراج کاری عموما برای سنگ های گردی است که روی سطح کار پخش هستند. برای درک بهتر حتما تصویر زیر را نگاه کنید. این روش جزئیات بسیاری دارد و اگر از طرفداران این نوع مخراج کاری هستید حتما یک کلاس آموزشی خوب ثبت نام کنید.
پاوی یا سنگفرش
بعضی از سنگ ها و نگین ها بصورت ریز در کنار هم قرار می گیرد. در این زمان باید از نوعی مخراج کاری استفاده کنیم که بتواند همه سنگ های ریز را در کنار هم به خوبی محافظت کند. دقیقا مثل سنگفرش در یک خیابان !
اسم پاو هم در فرانسوی به معنی سنگفرش است. در برخی از پلاک های نقره زنانه فروشگاه رکاب فارسی از این نوع مخراج کاری استفاده کردیم. این سبک نیز دارای دو روش مخراج کاری است. یکی از این روش ها دقیقا مانند چهار چنگ است. طراح هنگام طراحی جواهر در قسمت رویی کار چنگ های بسیار ریزی را ایجاد می کند و در نهایت نگین گذاری و مخراج کاری می شود دقیقا همانند چهار چنگ اما چون بصورت فشرده است به نام سنگ فرش نام گذاری گردید.
امیدواریم که این مقاله برای شما مفید باشد. همان طور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم اصلا بصورت تخصصی صحبت نکردیم و بیش تر سعی کردیم که بصورت کلی با چنگ ها آشنا باشید تا بتوانید هنگاه خرید پایه رکاب از فروشگاه رکاب فارسی با توجه به نیاز خود بهترین انتخاب را داشته باشید.
درود مطلب بسیار مفید کاربردی بود
ممنون از زحماتتون
درود بر شما همراهی شما باعث افتخار رکاب فارسی است
درود و سپاس فراوان از شما بابت تهیه این مقاله مختصر و در عینحال مفید سپاسگزارم🙏🏼🌹
و اینکه یه پیشنهاد داشتم که در مورد عیار نقره مقاله ای مختصر ومفید داشته باشید که من مشتری که اطلاعی در مورد عیار نقره ندارم آگاه بشم و با آگاهی بیشتر خرید کنم. چون در نقره تا جایی که من اطلاع دارم چندین عیار مختلف داریم ممنون میشم اگه یه مقاله در این باره تهیه کنید.
سپاسگزارم از مهر شما🌹🙏🏼
پاینده و برقرار باشید❤️💍
پارسا مولایی 🙋♂️
سلام وقت شما بخیر بله حتما در مورد عیار های نقره هم مقاله به مرور زمان به وب سایت اضافه خواهد شد. همراهی شما باعث افتخار رکاب فارسی است.
سلام مطالب عالی بود.میشه راجب چنگ پستونکی هم توضیح بدید؟
باسلام همراهی بفرمایید مقالات و توضیحات کامل تر به مرور زمان در داخل سایت قرار خواهد گرفت